واقعیت‌ها تورک‌ها در ایران بسیار دردناک است

 


واقعیت‌ها تورک‌ها در ایران بسیار دردناک است

یارو گفته است: "فقط ارمنی‌ها حق آموزش به زبان مادری دارند."

واقعا درست گفته است.

چون‌تورک‌های آزربایجان، قشقایی، تورکمن و بلوچ‌ها و عرب ها و ... ایرانی نیستند. متاسفانه تحت اشغال ایران فارسزده و مستعمره‌ هستند.

واقعیت بسیار تلخ است، اگر بفهمیم.

وقتی اکبر هاشمی رفسنجانی گفت "تبریز یک روستای بزرگ است" هیجان‌زده شدیم و نخواستیم بپرسیم که چه کس یا کسانی با کدامین سیاست ها، تبریز و آزربایجان را به روستا بدل کرده اند؟

نپرسیدیم: چه کسانی تورک‌ها را عقب مانده نگه داشته اند؟ و چرا؟

اکنون هم نمی خواهیم‌ بپذیریم که تورک‌ها ایرانی نیستند‌.
ارمنی ها ایرانی یا متحد استراتژیک فارس‌ها هستند.

نمی خواهیم قبول بکنیم‌ که دو اقلیت ارمنی و فارس، متحد تاریخی هم در این منطقه هستند و برای دفاع از هم در مقابل تورک‌ها، به هم محتاج هستند.

نمی خواهیم بپذیریم که ارمنستان در اولین فرصتی که بعد از اشغال شهرهای و روستاهای آزربایجان شمالی یافت، آن شهرها و روستاها را تخریب و به سرزمین سوخته و بدون انسان بدل کرد.

دقیقا همان سیاستی است که ایران فارسزده در مقابله با تورک ها در پیش گرفته است و دشمنانه در تخریب و نابودی سرزمین، زبان، دریاچه ارومیه و ... تورک‌ها می کوشد و هدفش، تبدیل وطن تورک‌ها به سرزمین سوخته، تخریب شده، بدون انسان تورک و سرزمینی کویری است.

باید از توهم خارج شویم. دشمن ملت تورک در منطقه را بشناسیم و بدانیم‌ که با دشمن، دوستی و رفاقت نمی توان کرد و رفاقت و احترام به دشمن، خود کشی ملی است.

دشمن تورک‌ها، وطن، زبان، تاریخ، هویت ملی و سیاسی تورک‌ها را نابود می کند و بعضی از تورک‌ها شستشوی مغزی شده  هم، هنوز از زبان فارسی، ایران و ایرانیت دفاع می کنند؟

این رفتار عین حماقت سیاسی و نتیجه تسلیم و باور به آموزه‌های سیستم شستشوی مغزی پانفارسیسم است.

باید خودمان را از افکار و احساسات ایرانی و فارسی رها کرده و با چشم باز، دشمن ملت و وطن خود را بشناسیم و باید با دشمن بجنگیم. جنگ با دشمنی که با شما می جنگد، تنها راه جلوگیری از نابودی تورک‌هاست.

حق انتخاب شما "مرگ" یا "زندگی" ملی-سیاسی است. تسلیم ایران فارسزده شدن، به معنی مرگ تدریجی ملی-سیاسی تورک‌هاست.

استقلال و جنگ برای استقلال تورک‌ها، به معنی جلوگیری از کشتار بیشتر توسط سیستم فارسیزه است.

انصافعلی هدایت 






Comments

Popular posts from this blog

سیاست، جسورلارین میدانی دیر