آیا عقلمان را به اشغالگران تسلیم کرده ایم



 آیا عقلمان را به اشغالگران تسلیم کرده ایم؟


 بسیار عالی پاسخ داده‌اید. خوشحالم.

 اما باید به پیامدهای تک تک واژه‌هایی که در سخن یا نوشتار خود، در به کاربردن آن ‌ها عادت کرده ایم، توجه بکنیم.

 چرا که در ایران، چیزی به نام "اقوام" وجود ندارد.

 آنچه در ایران موجود است، "ملت"هایی هستند که خاک، سرزمین، منابع مالی و انسانی و حتی مغز و توانایی عقلی آن‌ها اشغال شده است‌.

 اشغالگران، در سایه زور، زندان، اعدام، قتل‌عام، شکنجه، تبعید، اجبار به مهاجرت ناخواسته و … آنچه را که می خواسته اند و می خواهند را به آنها تحمیل کرده اند و تحمیل می کنند. 

اگر من و شما معنی و مدلول کلمات را ساده بگیریم و از کنار آن ‌ها به سادگی بگذریم و تسلیم اشغالگران شده، بپذیریم که در ایران اقوام وجود دارند، نه ملت‌ها، در حقیقت، تسلیم سیستم شستشوی مغزی-آموزشی اشغالگران شده‌ایم.

در حقیقت مجموعه سیستمهای شستشوی مغزی-آموزشی آن‌ها موفق شده که من و تو را به عنصر مورد قبول اشغالگران بدل بکنند. یعنی، من و تو فکر مستقل، اراده ‌ای در خارج از کنترل آن‌ها نداریم. 

اگر ایران، از اقوام تشکیل شده است که نیست، پس ملت کدام یک از ان‌ها است؟

 آیا فارس‌ها هم قوم هستند؟

 زبان فارسی هم یکی از زبان های قومی است؟

پس آن وقت، معنی زبان ایرانی، ایران، موسیقی ایرانی، فرهنگ ایرانی، تاریخ ایرانی، رقص ایرانی و … چه معنایی دارند؟

در حالی که در مقابل آن زبان، … ایرانی، رقص تورکی، زبان تورکی، موسیقی تورکی، لباس تورکی، سرزمین تورک‌ها، ملت تورک، تاریخ تورک، آداب و رسوم تورک، قهرمانان تورک، رهبران تورک، پادشاهان تورک، سلسله های تورک و … چه معنی و مفهومی دارد؟ 

در همین حال، همان هویت‌ها و شاخصه های ملی در باره عرب ها، تورکمن‌ها، قشقایی ها، بلوچ‌ها، کردها، لورها، گیلک‌ها و … هم صادق هستند.

آیا فارس‌ها هم دارای چنان مشخصات هویتی مستقل هستند؟


انصافعلی هدایت 

30 اکتبر 2024

 



Comments

Popular posts from this blog

راه برون رفت از باتلاق‌های عقب ماندگی و استعمار

دوشونجه باغی اوتاقینین سورولاری

مهندسی جهل 006 : راه خروج از دنیای مهندسی شده جهل چیست؟