پرچم ایران دشمنی با غیرفارس‌ها را سمبلیزه می‌کند


پرچم ایران دشمنی با غیرفارس‌ها را سمبلیزه می‌کند



خانم فریبا داوودی مهاجر عکس مونتاژی از یک آمریکایی در لوس‌آنجلس را منتشر کرده که خانه‌اش در آتش می‌سوزد ولی او پرچم آمریکا را در دست دارد.  فریبا خانم نوشته است؛ "ما نیز باید پرچم رسمی کشور ایران را محترم بشماریم".

نوشتم:

ایران، کشور تورک‌های آزربایجان، تورک‌های قشقایی،تورک‌های خراسان، تورکمن‌ها و دیگر تورک‌های تحت اشغال ایران فارس نیست.
 ایران-فارس‌ها، نه تنها سرزمین تورک‌ها را که زبان، تاریخ، تمدن، شخصیت‌های تاریخ و تمدن‌ساز، منابع زیر زمینی، روزمینی، مالی، فکری، بانکی و ... آن‌ها را اشغال کرده است. 
ایران-فارس، هویت‌های ملی-تاریخی، مشخص و مورد قبول تورک‌ها را قبول نکرده، برای تعریف هویت‌های جعلی و جدید برای تمامی تورک‌ها تلاش و سرمایه‌گذاری کرده تا از تورک‌ها هویت‌زدایی بکند.
 با تداوم حدود نود سال اشغال، سرکوب، قتل‌عام و کشتار، اعدام‌ها، تبعیدهای گسترده، و ... ترس را بر آنان تحمیل و مسلط کرده، به دشمنی با تورک‌ها، وطن‌ تورک‌ها، هویت‌های تورکی-تاریخی و ملی تورک‌ها ادامه می‌دهد.
دشمنی با تورک‌ها و تورکیت، در اولویت رفتار و تفکر سیاسی، حقوقی و تبلیغاتی فارس-ایران قرار دارد.
 ایران-فارس، بعد از اشغال، قتل عام و تحمیل ترس بر تورک‌ها، به استعمار و غارت تمامی منابع آن‌ها دست زده است.
لذا در ایران فارس، امنیت، آزادی، رفاه و وطن تورک‌ها، هم در اشغال و هم تحت استعمار است.

 همچنین، ایران، سرزمین عرب‌های احواز، بلوچ‌های بلوچستان، لورها و بختیاری‌ها، گیلک‌ها و مازنی‌ها، کردها و طالش‌ها هم نیست. 
زیرا همان رفتاری که ایران-فارس با تورک‌ها، هویت‌های ملی، تمدن و هستی تاریخی تورک‌ها کرده است، با این ملل، با وطنشان، با منابعشان، با حقوق ملی‌شان، با آزادی‌هایشان، با امنیت‌شان و با اراده ملی‌شان هم کرده است.
برای همین است که پرچم ایران، پرچم فارس‌های نژادپرست، اشغالگر، استعمارگر، ضد آزادی، ضد حقوق و ضد اراده ملی آنان است.
پرچم ایران، تنها منافع و امنیت فارس‌ها را سمبلیزه می‌کند.
پرچم ایران، نشانه دشمنی با ملل تحت اشغال و تحت استعمار بدون حقوق ملی و فاقد حق اعمال اراده ملی است.

انصافعلی هدایت
15 ژانویه 2025



Comments

Popular posts from this blog

راه برون رفت از باتلاق‌های عقب ماندگی و استعمار

دوشونجه باغی اوتاقینین سورولاری

مهندسی جهل 006 : راه خروج از دنیای مهندسی شده جهل چیست؟