Tuesday, February 8, 2022

نام ایران جعلی و جدید است

 




نام ایران جعلی و جدید است

اگر هخامنشیان بوده که نبوده، در آن دوره کشوری با مرزهای سیاسی مشخصی که «ایران» نامیده شود، وجود خارجی نداشته است.
بعد «اشکانیان» آمدند و کشوری با نام جعلی ایران را درست نکردند.
سپس، دوره  ساسانیان آغاز شد و کشوری به نام جعلی ایران تأسیس نشد.
آنگاه مسلمانان و عرب‌ها آمدند و کشوری با مرزهای سیاسی معینی به نام ایران وجود خارجی و حتی خیالی هم نداشت.
در پی مسلمان‌های عرب، مسلمان های تورک امپراطوری و خلافت تشکیل دادند و ایرانی وجود خارجی نداشت.
طبق تاریخ، مغول ها آمدند. در این دوره هم ایرانی در عرصه سیاسی وجود نداشت
بعد، عثمانی های تورک، خلافت و امپراطوری را در دست گرفتند و باز‌ هم ایرانی وجود نداشت.
اندکی بعد، حکومت محدود صفویان تورک در بخش‌هایی از سرزمین‌های عثمانی آغاز شد و ایرانی با مرزهای معین و مشخص و سیاسی وجود نداشت.
در دوره کریم خان زند و نادرشاه افشار هم اثری از ایران در صحنه سیاسی و جغرافیایی دیده نمی شود.
در دوره قاجارهای تورک، سر و گوش واژه جعلی «ایران» به عنوان پست‌ترین عنصر نام امپراتوری «ممالک محروسه قاجاریه» پیدا می شود که بهدنظر می آید جعلیاست و در دوره پهلوی ها سندسازی شده باشد
ولی باز هم نام یک جغرافیایی معین و مشخص سیاسی به نام ایران موجود نیست.
چرا که نام سرزمین های که تحت سیطره قاجاریه است، «ممالک محروسه قاجاریه» است.
به احتمالا بسیار زیاد، واژه جعلی ایران، در دوره حاکمیت پانفارس‌ های فراماسون در زمان دو پهلوی،   کشف شده و با سند سازی جعلی-تاریخی، سندهای تازه ساخته و واژه ایران را به بخشی از اسناد جعلی تازه ساز دوره پهلوی ها علاوه کرده اند. تا زمینه لازم فکری برای تغییر نام ممالک‌محروسه قاجاریه به ایران را آماده بکنند.
چرا که اگر در دوره قاجارها و قبل تر، در ترکیب اسمی  مجموعه‌های سیاسی-جغرافیایی معین و مشخص، کلمه «ایران» موجود می بود، چرا باید در دوره حاکمیت فراماسون های پانفارس، بطور رسمی نام ممالک محروسه قاجار را به «ایران» تبدیل می‌کردند؟
طبق آگهی و خبر رسمی که در روزنامه اطلاعات اول فروردین یک هزار و سیصد و سیزده منتشر شده است، به این جغرافیا و واحد سیاسی مشخص و معین، نام تازه تاسیس «ایران داده شد.
پس ایران کشوری تازه تاسیس و جعلی و جدید است.
اگر در کتاب ها و اسنادی که به گذشته نسبت داده می شود، واژه ایران به معنی واحد سیاسی و حقوقی و جغرافیایی معین و مشخص اطلاق بشود، آن کتاب با حداقل آن جملات جعلی و سند سازی بوده است. چون نمی تواند واحد سیاسی و جغرافیایی نبوده باشد ولی نام آن ده‌ها سال یا صدها سال قبل، در کتاب های نویسندگان آمده باشد.
این یک سند سازی و جعل مشخص و عیان است تا برای واژه ایران ریشه تاریخی بسازند.

انصافعلی هدایت



No comments:

Post a Comment

جهالت موهندیسلیگینه غلبه 270

  جهالت موهندیسلیگینه غلبه 270 https://youtube.com/live/odFvch5AHQw